Kako ući na festival bez ulaznice


 Markus Hani je momak koji je bio prisutan na nekim od najvećih festivala na svetu kao što su Coachella, Glastonbury, Bonnarro, Miami's Ultra itd. a da pri tom ni jedno nije imao ulaznicu!

Naime, ovaj spretni Amerikanac je posetio preko 50 festivala i zaista ni jednom nije imao kupljenu kartu nego je na svoj način pronalazio ulaz. Nije se libio da napravi falsifikovanu ulaznicu, uskoči u kamion koji prevozi opremu, pretvara se da je fotoreporter, pozira sa muzičarima, pa i primeni dobro staro preskakanje žice.

Ovaj momak je stekao reputaciju i postao toliko popularan da su ga neki bendovi angažovali da im bude fotoreporter, a sa članovima benda "Mumford & Sons" je postao toliko blizak prijatelj da su ga vodili na turneje i iskoristili njegov lik za omot albuma "Babylon".

Basista sastava "Mumford & Sons", Ted Dvejn, jednom prilikom je izjavio kako su testirali da li Markus stvarno može da uđe bez ulaznice. Na koncertu u Kanadi su mu skinuli  akreditaciju da bi ga obezbeđenje izbacilo na ulicu, a on se nakon svega 20 minuta ponovo pojavio u njihovoj sobi za garderobu. Svi članovi benda su ostali u čudu!

Na osnovu svih stečenih iskustava, Markus je počeo da nosi kameru sa sobom i planira da u toku godine izda dokumentarni film pod nazivom "No cammeras allowed".


0 komentara:

Objavi komentar

Najnoviji postovi