Dnevna doza zanimljivosti (32.deo)

Uživajte svakodnevno uz Dnevne zanimljivosti na našem vebsajtu.

1. U celom Avganistanu živi samo jedna svinja.
Dajte čoveku Nobelovu nagradu!2. Ben Roul iz Njuport Biča u Kaliforniji, za 19 godina, čak 14 puta polagao je pravosudni ispit. Postao je advokat u 74. godini.

3. 92% stanovnika Avganistana nikada nije ni čulo za napad na Kule Bliznakinje 11. septembra, iako je taj napad uzet kao povod za okupaciju Avganistana.

4. Kada bi se odstranila sva ''prazna mesta'' iz atoma koji čine svakog čoveka na zemlji, cela ljudska populacija mogla bi da stane u jabuku.
Radnik gradske čistoće i njegov verni pas Roki.
5. Gospođa Karson iz savezne države Njujork, 1983. godine proglašena je mrtvom. Dok su ožalošćeni stajali pored kovčega, ona je iznenada ustala. Videvši to, njena ćerka je od šoka na mestu umrla.

6. Slično aktuelnoj situaciji sa malezijskim avionom, 2003. godine sa aerodroma u Angoli nestao je Boing 727. Ni avion ni članovi posade nikada nisu pronađeni.
Bazen skriven u podu.
7. Otpevavši pesmu "I'm Lovin' It" koja je slogan kompanije "McDonald's", Džastin Timberlejk zaradio je šest miliona dolara.

8. U Severnoj Koreji je 103. godina, a ne 2014. Oni ne računaju vreme od rođenja Isusa, već od rođenja Kim Il Sunga, "velikog vođe"

9. Jedna trudnica u Poljskoj se napila veče pred porođaj. Njena beba je rođena sa 4.5 promila u krvi, što je čini "najpijanijom" bebom ikada rođenom.
Senka cediljke.
10. Krilni centar San Antonio Sparsa, Tim Dankan, ima više sezona sa 50 i više pobeda nego gotovo svi ostali klubovi NBA lige.Autor: Vuk Djurica

Najnoviji postovi