Iscenirao svoje kidnapovanje pred ženom kako bi mogao da izađe sa drugarima

Sve što je Roželio Andeverde želeo, bilo je da izađe iz svoje kuće i popije nekoliko piva sa svojim prijateljima. Zato je u utorak popodne 34-godišnji čovek iz Edinburga (Teksas) našao način kako da nađe izgovor da pobegne od svoje žene - iscenirao je kidnapovanje!

Roželio Andeverde
Kako prenosi šerif Hildalgo Kauntija, Roželio je bio kući sa svojom ženom Marijom Hernandez, kada su dva čoveka sa maskama i puškama upali unutra i odveli ga. Žena je odmah pozvala policiju i prijavila kidnapovanje svog muža.

Policija je ovaj slučaj shvatila vrlo ozbiljno, a čak je i helikopter bio uključen u potragu za Roželijom. Nakon nekoliko sati otkazana je potraga.

U četvrtak ujutro, Roželio se vratio kući, govoreći svojoj ženi da su ga pustili. Naknadna istraga policije otkrila je da je Roželio iscenirao celo kidnapovanje kako bi "proveo vreme na miru sa svojim prijateljima i napijao se!"

Na sudu je izjavio da je to uradio zato što se boji svoje žene, ali to mu nije mnogo pomoglo. Roželio je osuđen zbog lažne prijave policiji i dobio da plati kaznu od 5000 dolara.

Autor | V. Đurica

Najnoviji postovi