7 stvari koje niste znali (1.deo)

U originalnoj verziji knjige Pinokio, njegovi neprijatelji lisica i mačka mu zavežu ruke, obmotaju mu nos oko vrata i ubiju ga tako što ga obese o hrast.
Nacrtano grafitnom olovkom

Pun Lim, američki mornar kineskog porekla, preživeo je 133 dana na drevnom splavu na sred Atlantika i preživeo. Kasnije je do kraja života radio kao instruktor za preživljavanje.

Fudbaler Džonatan De Guzman rođen je u Kanadi. Otac mu je Jamajčanin, a majka Filipinka. Nastupa za reprezentaciju Holandije, a igra u engleskoj ligi za velški tim.

Danas na svetu ima više robova nego što ih je bilo u bilo kom trenutku u istoriji.

Džejms Erl Džouns, čovek koji je davao glas Dart Vejderu u Zvezdanim ratovima, zaradio je samo 7000 dolara za taj posao, jer kada su mu nudili procente ili pare, on je bio švorc pa je izabrao pare, a da je sačekao procente, zaradio bi više desetina miliona dolara.

Zečevi moraju da jedu svoj izmet da bi preživeli.

Adrijan Karton, britanski vojnik koji je služio u svetskim ratovima,  upucan je u lice, glavu, stomak, članak, nogu kuk i uvo; preživeo je dva pada aviona; iskopao tunel i pobegao iz kampa za ratne zarobljenike; odgrizao je sebi prste kada doktor nije hteo da ih amputira. Kada je opisao svoje ratno iskustvo, napisao je "Iskreno, uživao sam u ratu".


Najnoviji postovi