Nekoliko fenomenalnih zanimljivosti iz sveta! (9.deo)

Jedan Hrvat iz Slavonije posuo je otrov po bašti ne bi li istrebio krtice. Izgleda da je zaboravio da mu je povrće poprskano jer se otrovao i umro nakon što je pojeo krastavce.


Neverovatno realistična slika
Tokom 2007. godine, u Londonu je zabeleženo čak 68.000 slučajeva da pešaci udare glavom u banderu, znak ili zid samo zato što su u tom momentu kucali SMS poruku.

Svaka informacija koja je skladištena na internetu je sačinjena od elektrona, a svaki elektron ima svoju masu. Ukupna težina celog interneta je oko 50 grama.

Kada su pravili lik Patrika i Sunđer Boba i kada su odlučili da oni ne budu naročito pametni, odlučili su da budu sunđer i morska zvezda, jer su to jedne od retkih životinja koje nemaju mozak.

Vrela voda brže mrzne nego hladna voda.

Kada se vraćao kući pijan, jedan Indus je ubio kobru zubima. Kako kaže, on je to uradio da bi osvetio svog rođaka koji je preminuo nakon ujeda ove otrovnice.

U prijateljskoj utakmici između Islanda i Estonije 1996. godine. Ejdur Gudjonsen (kasnije igrač Čelsija i Barselone) ušao je kao izmena za svog oca Arnona Gudjonsena.

Trideset atletičara koji su pre nekoliko godina učestvovali u polumaratonu u Sagi, na jugozapadu Japana, prebačeno je u bolnicu pošto ih je napao roj pčela.

Autor | V. Đurica

Najnoviji postovi