Samoubica, mudri lopov, najveći zastoj ikada u saobraćaju itd.

1954. godine čovek je izvršio samoubistvo skočivši sa Golden Gejt mosta, a njegovo oproštajno pismo bilo je "Nemam apsolutno nijedan razlog, sem zubobolje."

Kada je bačena gas bomba na binu tokom Bob Marlijevog koncerta posvećenog nezavisnosti Zimbabvea, svi članovi benda su pobegli sa bine, sem Boba, koji se toliko "uživeo" da nije ni skontao šta se dešava i nastavio da peva.

Dvadesetogodišnjak iz okoline Sidneja, ukrao je iz mesare zamrznuto pile. Zatim je tim istim piletom razbio prozor na kafiću u nameri da ga opljačka. Tom prilikom se rasekao, pa se uplašio da će iskrvariti, pozvao hitnu pomoć i na kraju završio u zatvoru.

Najdiži zastoj u saobraćaju bio je u Pekingu. Trajao je više od 10 dana, a kolona je bila dugačka 100km.

U Japanu muškarac može da podnese zahtev za razvod ako mu žena uskraćuje seks, dok žena može da podnese zahtev za razvod ukoliko je muž uskraćuje ili ne obezbeđuje dovoljno finansijski.

Svake godine oko 600 Amerikanaca pogine tako što padnu sa kreveta.

Sva tri filma (Psiho, Kad jaganjci utihnu i Teksaški masakr motornom testerom) su bazirana na stvarnoj osobi, serijskom ubici Edvardu Gejnu.

Nik Merkadi iz Liverpula, zaboravio je da zakaže svoje venčanje, pa je da bi es "izvadio", pozvao upravu zgrade u kojoj treba da se održi ceremonija i rekao da se unutra nalazi bomba koja će uskoro eksplodirati. Osuđen je na godinu dana zatvora.


0 komentara:

Objavi komentar

Najnoviji postovi